Kinderfeestjes

Voor de leukste kinderfeestjes kom je naar TAART. Elk kind wordt omgetoverd tot banketbakker met een koksmuts en schort en gaat aan de slag!

Je kunt kiezen uit de volgende feestjes:
– Cupcakes versieren
– Mini-taartjes maken

Het feestje duurt ca. 2 uur. Er is plaats voor minimaal 6 tot maximaal 12 kinderen. De minimum leeftijd is 6 jaar. Een mama en/of papa zien we wel graag meekomen. De kosten per kind zijn: €12,50. Dit is inclusief de versierde cupcakes of het mini-taartje, limonade en iets lekkers en een bakkersdiploma. Voor papa en/of mama is er koffie en thee.

In verband met de planning vragen we om tijdig te reserveren.

Cupcakes versieren

We starten het feestje met het drinken van limonade met iets lekkers en de jarige kan cadeautjes uitpakken. Natuurlijk wordt er ook gezongen voor de jarige! Daarna worden alle kinderen omgetoverd tot echte banketbakkers. Voor elk kind staan er 6 cupcakes klaar om te versieren. Twee cupcakes gaan we versieren met een thema. Daarna mogen de kinderen zelf nog  4 cupcakes versieren, we doen dit met gekleurde fondant . Ze kunnen hierbij gebruik maken van verschillende uitstekers. Na afloop krijgen de kinderen de cupcakes in een taartdoos, samen met een bakkersdiploma mee naar huis.

Mini-taartjes maken

We starten het feestje met het drinken van limonade met iets lekkers en de jarige kan cadeautjes uitpakken. Natuurlijk wordt er ook gezongen voor de jarige! Daarna worden alle kinderen omgetoverd tot echte banketbakkers. Voor elk kind staat er een taartje klaar om te versieren. We gaan het taartje eerst vullen en afsmeren. Daarna gaan we het bekleden met gekleurde fondant. Voor het versieren kunnen de kinderen gebruik maken van verschillende uitstekers. Na afloop krijgen de kinderen het mini-taartje in een taartdoos, samen met een bakkersdiploma mee naar huis.

Schermafdruk 2014-09-24 13.54.53